Articole‎ > ‎

BACALAUREAT 2011: Proba C

postat 16 iun. 2011, 13:43 de pr. Codin Șimonca-Oprița, STLOA   [ actualizat la 20 iun. 2011, 09:35 ]
  
    La prima parte a probei de competenţe lingvistice într-o limbă de circulaţie internaţională (Proba C) candidaţii vor fi prezenţi luni, 20 iunie 2011, la ora 11,00, având asupra lor cartea de identitate şi un stilou (pix) cu cerneală (pastă) de culoare albastră.   

    
    Se interzice candidaţilor să pătrundă în sală cu orice fel de lucrări: manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum şi cu telefoane mobile şi orice alt mijloc de calcul sau de comunicare.
    Nerespectarea dispoziţiilor referitoare la introducerea de materiale  interzise în sala de examen duce la eliminarea din examen a candidatului de către preşedintele comisiei, indiferent dacă materialele au fost folosite sau nu.
    
    Subiectele se rezolvă pe foaia de examen. NU SE IAU ÎN CONSIDERARE subiectele rezolvate pe ciornă sau pe foaia cu subiectele fotocopiate.
    
    Candidatul care, la una din cele trei probe de evaluare a competenţelor lingvistice într-o limbă de circulaţie intrenaţională, refuză să răspundă sau să rezolve subiectele propuse se consideră că nu a susţinut proba respectivă.    Proba C se va desfăşura astfel:
  • luni, 20 iunie 2011 (proba de înţelegere a unui text audiat şi proba scrisă);
 şi 
  • marţi, 21 iunie 2011 (proba orală). Pentru proba orală se va urmări programarea fiecărui candidat (candidaţii sunt rugaţi să se prezinte la şcoală cu o oră mai devreme).